donderdag 25 augustus 2011

Borstimplantaat scheurt tijdens spelletje paintball

Paintball kan de gezondheid schaden. Vraag het maar aan de Britse vrouw wier borstimplantaat scheurde toen ze geraakt werd tijdens een spelletje paintball. Het incident vond afgelopen weekend plaats in Whyteleafe, ten zuiden van Londen.

Het bizarre voorval noopte de Britse paintballfederatie tot enkele bijzondere maatregelen. Zo moeten vrouwen die een borstvergroting hebben ondergaan extra lichaamsbescherming dragen. Op de verzekeringsformulieren wordt nu ook expliciet vermeld dat de verfballetjes die worden afgeschoten borstimplantaten kunnen beschadigen.

"Dat het pijn doet wanneer zo'n balletje je raakt, maakt deel uit van het plezier van paintball", zegt een woordvoerder van de paintballfederatie in de Britse krant Croydon Guardian. "Maar in al de jaren dat we nu actief zijn, heb ik zoiets nog nooit meegemaakt. Misschien was dit wel nodig om ons eraan te doen herinneren dat extra bescherming nooit kwaad kan", aldus de woordvoerder, die eindigde met de uitsmijter van de week. "We mogen ook niet vergeten dat vrouwen met grotere borsten nu eenmaal een gemakkelijker doelwit zijn." Waarvan akte.

Geen opmerkingen: