zondag 11 september 2011

Erotisch spelletje

In Rome is een 24-jarige studente om het leven gekomen door verstikking tijdens een erotisch spelletje. Een tweede deelnemer, een 23-jarige studente, verkeert in levensgevaar. Een 42-jarige man, die de twee vrouwen had vastgebonden en nog probeerde te redden, is opgepakt. Dat melden Italiaanse media.
 
Volgens de eerste elementen van het onderzoek waren de drie samen uit geweest, hadden veel gedronken en "drugs gerookt". Een van de studentes zou vervolgens voorgesteld hebben om naar een parking te gaan van een gebouw van de fiscale administratie, waar ze werkte, in de periferie van de Italiaanse hoofdstad.

De twee jonge vrouwen, die hun kleren nog aan hadden, waren strak aan elkaar vastgemaakt met hetzelfde touw, dat twee meter hoog was opgehangen. Bij de minste beweging van de ene vrouw, werd het touw bij de andere strakker aangespannen. Op die manier is één van de slachtoffers flauwgevallen en door haar gewicht is de andere gestikt.

De 42-jarige man, een ingenieur, heeft nog geprobeerd om de twee vrouwen te redden door het touw door te snijden. Toen hij zag dat dat geen zoden aan de dijk bracht, verwittigde hij de hulpdiensten. De man, die een passie heeft voor erotische bondagespelletjes, werd opgepakt op verdenking van doodslag. In zijn wagen vonden de onderzoekers onder meer touwen en harnassen.

Geen opmerkingen: