maandag 19 september 2011

Undercoveragent neemt hoertje beet met valse penis

Een agent heeft een hoertje er ingetuind op een vrij originele manier. Omdat hij de lichtekooi op heterdaad wou betrappen en zelf geen seks mocht kopen, stak hij een fake penis in zijn broek. Toen hij zijn broek opende en een condoom rond het speeltje deed, hapte de prostituee meteen toe. Hebbes!

De agent wist ook wel dat de tippelhoertjes op hun hoede zijn voor voor undercoveragenten. Daarom stak hij een valse penis in zijn broek en ging op zoek naar aas langs een boulevard. Het duurde niet lang voor hij een lichtekooi spotte op straat in Sarasota, Florida. Hij stopte even bij de vrouw in strakke jeans met groen topje. De hoer stapte in en maande hem om weg te rijden van de straat waarop de agent vroeg hoeveel een orale beurt kostte. Gearriveerd op de parking van een 7-Eleven vroeg het hoertje of ze zijn penis mocht zien, goed wetende dat 'echte' agenten zich niet mogen blootgeven aan prostituees.

De agent vroeg of hij eerst een condoom mocht omdoen en daar had de sekswerkster geen moeite mee waarop de agent aan het foefelen ging met de plastic penis. 'Ik had nog maar net het condoom omgedaan en ze hapte meteen toe. Ze boog voorover en wou me een orale beurt geven', staat in het verslag van de agent. De agent drukte even het gaspedaal in. De vrouw schrok en wat later vroeg de agent om een nieuwe beurt en opnieuw tuitte ze de lippen waarop hij zijn collega's verwittigde die Christina Vavra (31) oppakten voor prostitutie.

Geen opmerkingen: