dinsdag 4 oktober 2011

Saoedi stort in elkaar nadat verloofde haar sluier oplicht

Was hij getroffen door haar oogverblindende schoonheid of net door haar afzichtelijkheid? Feit is dat een jonge Saoedische man een punt heeft gezet achter zijn verloving nadat zijn aanstaande bruid haar sluier had opgelicht. De man stortte in elkaar en moest naar het ziekenhuis gevoerd worden. Dat schrijft de krant Sharq.
 
De jongeman uit de stad Baha maakte gebruik van zijn recht om het gelaat van zijn verloofde te aanschouwen alvorens met het meisje te trouwen. De familie van het meisje stemde in met deze eis, maar dat bleek geen goede zet.

Zweten
Luttele ogenblikken nadat het meisje haar sluier had opgelicht, begon de man te zweten als een rund en stokte zijn adem. De would-be bruidegom viel in zwijm en werd in allerijl naar het ziekenhuis gebracht.

Koude douche
Daar kreeg de Saoedi de eerste zorgen toegediend. De vader van zijn verloofde hielp hierbij zelfs een handje door wat water in 's mans gelaat te sprenkelen. Maar nadien volgde een koude douche voor de schoonfamilie. De toekomstige schoonzoon blies immers ter plekke de trouwpartij af. "Omdat mijn leven me dierbaar is", was zijn eerder diplomatische motivering voor zijn beslissing.

Geen opmerkingen: