maandag 28 november 2011

De bizarre inhoud van een handtas

Een kwart van de vrouwen heeft in haar handtas een reserveslip zitten, terwijl je er bij twee procent zelfs seksspeeltjes in terugvindt. De meeste vrouwen weten echter helemaal niet wat er in hun handtas zit, want 68 procent neemt nooit de moeite om die te legen.

Dat blijkt uit een rondvraag bij zo'n 500 Britse vrouwen, die uitgevoerd werd in opdracht van accessoireverkoper AnjliLondon.com.

Gewoon
Net zoals we verwachtten, dragen de meeste vrouwen essentiële items met zich mee, zoals een portefeuille, gsm en make-up.

Daarnaast heeft 80 procent van de vrouwen ook altijd sleutels, een borstel of kam, pijnstillers, een spiegel en een paraplu in haar handtas zitten.

Ongewoon
Maar er zijn ook heel wat ongewone items die een plaatsje vinden in de handtas. Zo werd in twee procent van de gevallen etensrestjes gevonden, bij één vrouw ging het zelfs om rotte vis.

27 procent gaf ook toe dat ze altijd een stijltang bij zich hebben, om er zeker goed uit te zien. 4 procent gaat zelfs nog verder en neemt altijd behavullingen uit silicone met zich mee.

Verrast
68 procent van de vrouwen was verrast over de inhoud van hun eigen handtas, omdat ze die blijven vullen, maar er nooit iets uithalen. Alleen wanneer ze hun gsm verliezen of een nieuw exemplaar kopen, nemen ze de tijd om hun handtas te herorganiseren.

Een woordvoerder van AnjliLondon.com: "Vrouwen gooien vanalles in hun handtas, zonder erover na te denken. Pas wanneer ze iets kwijt zijn en hun handtas legen, beseffen ze hoeveel rommel ze eigenlijk meesleuren. Af en toe komt er wel eens iets van pas, maar vergeet niet dat je handtas door die items onnodig zwaar wordt.

Geen opmerkingen: