vrijdag 18 november 2011

Naakte vrouw sloopt eettent en zet buurt op stelten

Een 60-jarige vrouw heeft het wel erg bont gemaakt in een wijk in Brooklyn. De dame werd gearresteerd nadat zij in haar blootje eerst een Chinees restaurant had gesloopt en nadien haar spektakel voortzette op straat, voor de ogen van honderden verbaasde toeschouwers.

Het spel begon toen de vrouw het Chinees restaurant op Third Avenue binnenstapte en een gratis lunch eiste. Buiten de eettent hing immers een bordje met daarop 'Free Free Free' ('Gratis Gratis Gratis'). Toen de man aan de kassa van het restaurant haar duidelijk maakte dat het bordje niet wilde zeggen dat alles in het restaurant zomaar gratis te verkrijgen was, ging de vrouw door de rooie.

Bovenmenselijke krachten
Ze speelde al haar kleren uit en werd agressief. Ze begon vanalles stuk te slaan, nam geld uit de kassa en gooide dat in de gelagzaal. "Ik zei dat ze moest stoppen, maar ze slingerde prompt een watermeloen naar mijn hoofd", aldus Noreen Monier die een winkel naast het restaurant uitbaat en te hulp was gesneld. "De vrouw leek wel over bovenmenselijke krachten te beschikken. 'Ik zal stoppen wanneer ik hier klaar ben', tierde ze".

Spreidstand op motorkap
Uiteindelijk verliet de furie de eettent, maar enkel om haar show op de straat voort te zetten. Tot grote hilariteit van naar schatting zo'n driehonderd toeschouwers. De dolle dame sprong zelfs op de motorkap en liet zich in spreidstand rondvoeren.

Na deze escapades ging de vrouw opnieuw het restaurant, dronk daar een flesje fruitsap en begon opnieuw allerlei spullen te vernielen. Uiteindelijk kon de politie de naakte woestelinge overmeesteren. De vrouw kreeg een deken over de schouders gegooid en werd weggeleid.

Geen opmerkingen: