maandag 21 november 2011

Nepdokter spuit cement in billen van patiënte

In Miami heeft de politie een transseksuele nepdokter aangehouden die ervan wordt verdacht een patiënte te hebben geïnjecteerd met cement, olie, superlijm en een middel om lekke banden dicht te plakken. De patiënte was gaan aankloppen bij de zogenaamde arts in haar zoektocht naar een betaalbare plastisch chirurg.

De patiënte, een vrouw die in een nachtclub zou gaan werken en wat meer rondingen in haar lichaamsvorm wilde laten aanbrengen, betaalde in mei vorig jaar 700 dollar (ruim 500 euro) voor een reeks injecties in en rondom haar billen.

Pijn
De behandeling door de 30-jarige Oneal Ron Morris leverde niet het gewenste effect op. Toen ze klaagde over pijn, stelde Morris haar gerust met de woorden: "Maak je geen zorgen, het komt in orde. We blijven je gewoon inspuiten met het spul en dan komt het vanzelf voor elkaar."'

Beschaamd
Om te herstellen van de behandeling van de nepdokter meldde de patiënte zich naderhand tot tweemaal toe in een ziekenhuis, maar durfde daar uit schaamte niet te vertellen wat er precies was gebeurd. De politie zegt lang jacht te hebben gemaakt op de dader en sluit niet uit dat er meer slachtoffers zijn die geen aangifte durven te doen omdat ze zich schamen.

Immens achterste
De politie meldt dat Morris een man is die zichzelf uitgeeft voor vrouw. Op politiefoto's is te zien dat Morris zelf in het bezit is van opgezwollen lippen en een enorm achterwerk. Volgens een politiewoordvoerder is het waarschijnlijk dat de zogeheten arts de injecties eerst op zichzelf heeft uitgeprobeerd.

Morris wordt beschuldigd van het valselijk uitoefenen van het medisch beroep met als gevolg het toebrengen van ernstige lichamelijke letsels.

Nepdokter Oneal Ron Morris probeerde zijn/haar omstreden praktijken op zichzelf uit.

Geen opmerkingen: