woensdag 23 november 2011

School beschouwt kus van 8-jarigen als seksueel misdrijf

De directie van een lagere school in Florida heeft er niet beter op gevonden dan de politie in te schakelen nadat een meisje een jongen heeft gekust tijdens de turnles. De speurders moesten uitmaken of er sprake was van een seksueel misdrijf.

Het was turnlerares Margaret Ann Haring (56) die getuige was van de kus des aanstoots. De dame bracht de leerlingebegeleidster op de hoogte van dit 'schandaal'. Hierop besloot de directie van de Orange River Elementary School in Fort Myers de politie in te schakelen.

Ruzie
Het onderzoek heeft inmiddels aangetoond dat twee achtjarige meisjes tijdens de turnles ruzie maakten over wie van hen nu een jongetje in hun klas het meeste liefhad. Op een bepaald moment stapte een van de meisjes naar de jongen toe en gaf hem een smakkerd. Volgens de verklaringen van lerares Haring vonden er voorts geen 'seksuele handelingen' plaats.

De diensten van de sheriff van Lee County hebben inmiddels laten weten dat het onderzoek naar vermeend seksueel wangedrag tussen de achtjarigen werd stopgezet

Geen opmerkingen: