zondag 27 november 2011

Tien brandweermannen bevrijden man van penisring

Het kostte het bloed, zweet en tranen van niet minder dan tien stoere brandweermannen om een man te ontdoen van zijn penisring. Tijdens een ruig stoeipartijtje was er blijkbaar iets grondig mis gegaan, waardoor de ring muurvast aan het ding van de onfortuinlijke patiënt zat. Dat meldt de krant The Mirror

Aanvankelijk had het medisch personeel van het Queen Elizabeth Hospital in de Londense wijk Woolwich meerdere pogingen ondernomen om de penis te 'ontzetten'. Toen dat echter op niets uitliep, werd de brandweer gebeld, iets wat vaker voorkomt wanneer mensen ergens vast aan- of inzitten. Vervolgens rukten twee brandweerwagens uit met elk vijf brandweermannen. Het kostte het team welgeteld twintig minuten om de ring los te knippen.

Jaarrapport
Uit hun jaarrapport blijkt inmiddels dat de Londense brandweer welgeteld 417 keer moestenbijspringen om mensen uit allerlei benarde posities te bevrijden. De cijfers staan in het jaarrapport van de Londense Brandweer Brigade. De incidenten variëren van mensen die vast kwamen te zitten in machines en allerlei objecten tot gespietste pechvogels. Zo bevrijdde de brandweer mannen die hun penis hadden vast gewriemeld in speelgoedauto's, een puber die met zijn geslacht klem zat tussen een strijkplank en talloze peuterjes die met hun hoofd vastzaten in wc-brillen. Ook mensen die de onweerstaanbare drang hadden gevoeld hun vingers in DVD-spelers te stoppen passeerden de revue, alsook de kinky medemensen die hun handboeien niet meer open kregen.

Bezint eer ge begint
"Natuurlijk is er een grappige kant aan al die gevallen, we kunnen het zo gek niet verzinnen, de dingen die wij te zien krijgen. Maar toch willen we erop wijzen dat er ook gevaar schuilt in dit roekeloze gedrag. Op deze manier besteedt de brandweer onevenredig veel tijd aan dit soort onzin, terwijl we op datzelfde moment niet op plaatsen kunnen zijn waar mensen misschien wél echt in levensgevaar zijn", aldus een woordvoerder van de Londense brandweer.

"Denk dus alstublieft twee keer na voor je iets dan ook maar ergens insteekt", luidt de dringende oproep van de Brigade aan de Londenaren.

Geen opmerkingen: