vrijdag 25 november 2011

We worden moslim door onbewust halalvlees te eten

Nu in Australië de zomer en het bijhorende barbecueseizoen aanbreekt, vond federaal parlementslid Luke Simkins het de hoogste tijd om te waarschuwen voor een sluipende dreiging. De mandataris van de Liberal Party of Australia meent dat we allemaal bekeerd worden tot de islam door onbewust halalvlees op de rooster te leggen.

Label
Tijdens een toespraak voor de parlementsleden beschuldigde Simpkins de vleesproducenten en grootwarenhuizen er van dat zij hun halalproducten niet etiketteren labellen in de winkelrekken. "Door de Australiërs onbewust halavlees te laten consumeren, zetten wij met z'n allen een eerste stap in de richting van een bekering naar de islam. Op zich is er geen bezwaar om moslim te worden, als we daar evenwel zelf en bewust voor kiezen".

Vleescomplot
Het 46-jarige parlementslid en voormalig legerofficier somde vervolgens een hele lijst van warenhuizen op die volgens hem meewerken aan het sluimerende vleescomplot. Hij raadde de rechtgeaarde Australische consumenten ook aan om die winkels te vermijden als ze vlees voor hun barbecue inslaan.

Geen opmerkingen: