woensdag 25 januari 2012

Koppige vrouw zit week vast in gecrashte auto

In Idaho heeft een 61-jarige vrouw liefst een week in haar auto doorgebracht nadat ze met haar voertuig in een modderig vijvertje was gereden. Eigenlijk had Lynn Keesler uit Texas gewoon kunnen uitstappen, maar iemand had haar ooit de raad gegeven om nooit haar auto te verlaten indien ze zich zou klemrijden. Dat schrijft de Times-New.

Op 15 januari was mevrouw Keesler de weg kwijtgeraakt toen ze op zoek was naar een hotel in Burley. Per ongeluk reed ze met haar auto in een vijvertje. Hulpeloos bleef ze in de wagen zitten.

Lege batterij
De eerste nacht van haar hachelijke avontuur flikkerde ze de hele tijd met de koplampen van de auto en claxonneerde ze voortdurend, in de hoop om de aandacht te trekken. Toen de batterij leeg was geraakt, moest ze dit plan noodgewongen opgeven.

M&M's
Omdat iemand haar ooit had aangeraden om nooit haar auto te verlaten indien ze in de rats zat, bleef Keesler hardnekkig zitten waar ze zat. Gedurende liefst zeven dagen overleefde de vrouw op M&M's en flessenwater.

De vrouw besloot dan toch maar om uit haar wagen te klauteren, ook al omdat het water in de vijver begon te stijgen. We schrijven intussen al 22 januari. Mevrouw Keesler zocht en vond een huis in de buurt waarvan de bewoners de hulpdiensten verwittigden.

Bad en bed
Lynn Keesler kreeg de eerste zorgen toegediend, maar weigerde naar het ziekenhuis vervoerd te worden. "Alles wat ik nodig heb, is een warm bad en een bed", sprak ze.

Geen opmerkingen: