donderdag 5 januari 2012

Man tovert vrouw zijn bed in

De Saoedi-Arabische politie heeft een heuse tovenaar opgepakt. De beste man wist met zijn toverkunsten een vrouw regelmatig zijn bed in te toveren alwaar men de liefde bedreef.

De tovenaar is op een nogal domme manier tegen de lamp gelopen. Terwijl hij met zijn vermeende vriendin zijn huis uitkwam, zag hij een auto van de gevreesde islamitische politie rijden, die toevallig in zijn straat patrouilleerde. Hij haastte zich hierop terug zijn huis in en liet de vrouw buiten staan.

De moslimpolitie hield de vrouw aan, maar deze smeekte de agenten haar te laten gaan omdat ze keurig getrouwd is en geen idee had waarom ze telkens bij die kerel terugkwam. Hierop viel de politie het huis van de man binnen. Daar werd een talisman aangetroffen die bekend staat als 'hartstochtmagie'.

De politie verbrak de betovering bij de vrouw die het weldra op een schreeuwen zette. Eenmaal gekalmeerd vertelde zij dat ze geregeld met de man naar bed ging maar geen idee had waarom ze dit deed. De agenten geloofden haar omdat ze is getrouwd en kinderen heeft en lieten haar gaan.

De man heeft inmiddels bekend een toverspreuk te hebben toegepast met als doel de vrouw zijn bed in te krijgen. "De spreuk heeft zijn werk gedaan", zo vertelde de tovenaar aan de politie. "Ze zei nooit nee als ik haar vroeg naar mijn huis te komen."

Geen opmerkingen: