maandag 16 januari 2012

Ophef in VS door levende muis tussen Big Mac-broodjes

In de Verenigde Staten is hamburgerrestaurant McDonalds in opspraak geraakt nadat een ontslagen werknemer een nieuwsstation een door hem gemaakte video overhandigde van een levende muis die tussen de broodjes liep.

Het voorval speelde zich af in een vestiging in Philadelphia. Medewerker Karruim Demaio zag de muis contact maken met bijna alle broodjes in de bak. Volgens Demaio werden de broodjes, na geĆÆnspecteerd te zijn door de filiaalchef, niet weggegooid, maar gebruikt om Big Macs mee te maken.

Volgens het voormalig personeelslid (hij werd later ontslagen omdat hij niet goed zou presteren) was het al de zesde keer dat hij een muis zag en is hij ermee in de openbaarheid getreden omdat er volgens hem 'niets gebeurde om tegen te gaan dat broodjes werden bezocht door muizen'.

Demaio: 'Het personeel kreeg de opdracht de broodjes te ontdoen van zichtbare sporen of uitwerpselen en er verder met niemand over te spreken.' De betreffende filiaalchef ontkent alle aantijgingen tegenover Foxnews. Een woordvoerder van het bedrijf heeft later aangekondigd dat McDonalds de zaak volledig gaat onderzoeken.Geen opmerkingen: