donderdag 17 mei 2012

Vrouw in haar blootje op koopjesjacht in New York

Waar ze haar eventuele aankopen in zou opbergen, is ons een raadsel. Feit is wel, dat dinsdag in twee New Yorkse doe-het-zelfwinkels een naakte vrouw is gesignaleerd. 'Have a good day', begroette ze argeloos een bediende in een van de handelszaken.
Volgens de manager van de Curtis Lumber-winkel vroeg de dame aan een paar medewerkers hoe laat het was alvorens de zaak weer buiten te stappen. Haar opgemerkte verschijning werd vastgelegd door de bewakingscamera van de zaak.
"Weet u dat u geen kleren draagt?" Korte tijd later maakte de naakte shopster - later geĆÆndentificeerd als Barbara Lafleur uit Saratoga Springs - haar opwachting in een filiaal van Stewart's Shop. "Bent u er zich van bewust dat u geen kleren aanhebt?", vroeg de manager haar. Blote Barbara negeerde de man. "Dan moet ik u vragen de zaak te verlaten", probeerde de manager nog.
Vrije meningsuiting Op het moment dat de politie de vrouw kwam arresteren, had ze haar kleren alweer aan. Barbara Lafleur wordt beschuldigd van openbare zedenschennis en riskeert 90 dagen cel. Een psyhiatrisch onderzoek wees inmiddels al uit dat er niks mis is met haar mentale gezondheid. De vrouw heeft verklaard dat ze ten volle gebruik wilde maken van haar recht op vrije meningsuiting door naakt haar boodschappen te doen.

Geen opmerkingen: