maandag 10 september 2012

Bronstige dolfijn

Een dolfijn die de omgeving van de Cayman Eilanden onveilig maakt, heeft duidelijk een boontje voor duikers. Dat moest onderwaterfilmer Michael Maes ondervinden. Hij kon de dolfijn en diens bijhorende erectie amper van zijn lijf afschudden.
De dolfijn is inmiddels geen onbekende meer bij de duikers in de regio. Hij kreeg de veelzeggende bijnaam 'Stinky'.
Zijn voorliefde voor specimen van het menselijke ras met een duikersfles op hun rug werd recent nogmaals bewezen. Michael Maes filmde de avances die Stinky tijdens een duikpartijtje in petto had voor hem en zijn vriend Alex.
De dieperik in Stinky, duidelijk worstelend met een erectie, probeert Maes te bestijgen. Zodoende sleurt hij de duiker mee tot een diepte van 120 meter. Vervolgens richt Stinky zijn liefdespijlen op Alex. De bronstige dolfijn wrijft met zijn lijf tegen de rug van de duiker en probeert hem naar de oppervlakte te duwen.
Waarschuwing Michael Maes zegt dat hij erg veel van dolfijnen houdt, maar niet op deze manier. Met dit filmpje wil hij duikers waarschuwen. "Dolfijnen blijven wilde dieren. Voor je het beseft kunnen ze veranderen in ware moordmachines, zeker als ze bronstig zijn". Zeg niet dat we u niet verwittigd hebben.

Geen opmerkingen: