maandag 17 september 2012

WC-bezoek in hotel New York te zien vanaf de straat

Bezoekers van de Boom Boom Room club op de 18de etage van het Standard Hotel die een sanitaire pauze nemen, kunnen genieten van een buitengewoon uitzicht op de Big Apple dankzij de metershoge ramen die tot aan het plafond reiken. Maar de gasten hebben niet in de gaten dat toeristen die een wandeling maken in het High Line park alles kunnen zien.
Er zijn nergens gordijnen te bespeuren of er hangen geen waarschuwingsbordjes. De meeste wc-bezoekers gaan er dan ook van uit dat de ramen enkel van binnenuit doorzichtig zijn zodat passanten hen niet kunnen zien. Niets is echter minder waar zoals ook de Australiƫr David Langdon mocht ondervinden. 'Ik zag hoe mensen naar me zwaaiden toen ik op de wc zat', vertelt hij lichtjes aangedaan. Zijn dochter Belinda vult aan: 'Het is best wel eng want er zijn zelfs viezeriken die foto's nemen'.
Andere gebruikers zitten er minder mee. Een man zwaaide gewoon terug naar de gapende mensen beneden. 'Het zicht was wellicht subliem voor beide partijen, aldus Florentina Ballesteros.
Seks Het management van het Standard Hotel weigert resoluut om te reageren. Toch is het niet de eerste keer dat het hotel de krantenkoppen haalt. In 2009 zagen gechoqueerde voorbijgangers hoe stelletjes seks hadden en enkele mannen zich aan het bevredigen waren.
In 2008 kaapte The Standard nog de architecturale prijs weg voor het beste nieuwe gebouw van dat jaar.

Geen opmerkingen: