woensdag 16 januari 2013

Blondine die gele jurk mét naaktfoto op eBay zet plots bekend (en pak rijker)

Een vrouw die haar jurk op eBay te koop heeft gezet zal dat niet gauw vergeten. De blondine fotografeerde bij de foto van het kledingstuk immers per ongeluk (?) ook zichzelf... naakt.
De Engelse, die op de website met de ID 'sugart*t-2' door het leven gaat, had haar jurk van ASOS mooi aan de kleerkast gehangen voor de foto. Maar wat ze niet besefte, was dat ze zelf te zien was in de reflectie van de spiegel aan haar deur. Met haar fototoestel in de hand en een zwarte BH aan weliswaar, maar ook zonder slipje.
Haast gelijkaardige foto Het duurde niet lang voor ze gespot werd door koopjesjagers, die de foto meteen deelden op Twitter met de hashtag #ebayyellowskaterdress. Enkele uren later was er al sprake van een virale foto. eBay gooide de foto snel van de site nog voor de jurk verkocht was, waarna de weinig verlegen blondine, afkomstig uit het Engelse Oxfordshire, de 'skater dress' meteen terug te koop zette via een haast gelijkaardige foto - alleen nu wel met een donkere Nike overgooier aan. "Asos gele skater jurk maatje 10, tweede biedingsronde!! een MUST HAVE!!, zette ze erbij. "Zoals al gezien door duizenden. Nooit naakt gedragen. Heeft een goeie thuis nodig."
184.000 euro De post zorgde voor de nodige opheft bij de gebruikers van eBay. "Een buitengewone jurk", vindt iemand op een internetforum. Aanvankelijk stond het stuk te koop voor 15.99 Engelse pond, maar ondertussen is ze uitgegroeid tot een echt must-have item en staat de teller na 130 biedingen en nog twee dagen te gaan op meer dan 153.000 pond (184.000 euro)! Tot donderdag 22u kan er nog geboden worden.

Geen opmerkingen: