maandag 17 oktober 2011

Brandweer bevrijdt dronken man uit... wc-bril

De brandweer van het Britse Durham werd geconfronteerd met een merkwaardige oproep. Ze kregen een telefoontje van een man die gekneld zat in een wc-bril. Of hoe een caféspelletje enigszins uit de hand was gelopen. Dat schrijft The Northern Echo.
 
Samen met zijn drinkebroers probeerde de 26-jarige man uit Tudhoe uit te vissen welke dingen ze allemaal over hun hoofd konden trekken. De jongeman had het lumineuze idee om een wc-bril in het strijdperk te gooien. Hij stak zijn hoofd in het ding, maar wilde wel eens profondervindelijk vaststellen hoe ver hij zijn torso in de toiletbril kon wurmen.

Twee uur wroeten
U voelt hem al komen: de dronken Einstein raakte klem in het ding. Twee uur lang ondernam hij verwoede pogingen om zich los te wrikken. Ten einde raad belde hij de brandweer met de vraag of zij hem misschien niet konden helpen.

Dikke kus
Samen met zijn lief en een vriend trok de man naar de brandweerkazerne. Daar kon de wc-bril in stukken gesneden worden. Het slachtoffer was zodanig opgelucht dat hij een van zijn reddende engelen een dikke zoen gaf.

Geen opmerkingen: