dinsdag 25 oktober 2011

Postcode Loterij

Krijg net deze mail binnen van de Postcode Loterij
Doe je al jaren mee met de Postcode Loterij moet je weer een lot bestellen voor de 14e trekking schandalig is dit.en dan noemen ze dat ook nog eens Goed nieuws

de Mail

Goed nieuws voor alle deelnemers van de Nationale Postcode Loterij, dus ook voor u. Want ook dit jaar is de prijzenpot van de jaarlijkse 14e trekking goed gevuld. De trekking vindt plaats in december en er wordt maar liefst 2 x € 1.000.000,- uitgereikt.

Op 31 december geeft Linda de Mol namens de Nationale Postcode Loterij in 'Ik Hou van Holland' op RTL 4 deze miljoenen weg.

Maak uw abonnement compleet
U speelt nu niet mee met de 14e trekking. Graag zijn we u van dienst om uw abonnement compleet te maken. U hoeft hiervoor géén extra loten te bestellen.

Binnen 1 minuut geregeld
Het enige wat u hoeft te doen, is op de website aangeven dat u vanaf nu met uw bestaande lot(en) mee wilt spelen met de 14e trekking. U betaalt voor deze trekking dezelfde inleg als voor de reguliere trekkingen. Vanaf speelronde december is de lotprijs € 9,75 per lot per trekking exclusief StraatprijsVerdubbelaar.

Ja, ik wil met de 14e trekking meespelen, en kans maken op
2 x € 1.000.000

Op de website bevestigt u vervolgens uw deelname.Geen opmerkingen: