woensdag 5 oktober 2011

Stripper voor haar verjaardag

Het feestje voor de honderdste verjaardag van Clare mag je gerust buitengewoon noemen. Het was de uitdrukkelijke wens van de jarige om een mannelijke stripper uit te nodigen. De directie van het rusthuis ging in op dit verzoek en de stripper met de naam Scorpion zette zijn beste beentje voor. Dat schrijft The Mirror.

Glimlach
Clare, haar familie en de bewoners van de bejaardenhome in Birmingham genoten met volle teugen van de kunstjes van Scorpion. "Ik vond het erg fijn. De man heeft een glimlach op mijn gezicht getoverd", aldus Clare na het optreden. "Het is eens wat anders dan een kaartje van de koningin en een verjaardagstaart".

Gevoel voor humor
De eeuwelinge heeft  drie kinderen, drie kleinkinderen en twee achterkleinkinderen. Haar echtgenoot Lawrence overleed drie jaar geleden. "Onze honderdjarige is deze klap goed te boven gekomen door haar uitzonderlijke gevoel voor humor", aldus rusthuisdirectrice Barbara Hancock.

Lang genoeg gewacht
Ook voor stripper Scorpion - artiestennaam van John Green - was het een hele belevenis. "Het was de eerste keer dat ik voor een honderdjarige optrad", getuigt hij. "Clare vertelde me dat ze altijd al een stripper aan het werk had willen zien. Wel, ze heeft er lang genoeg op gewacht. Het was een speciale dag en het feestvarken heeft er veel plezier aan beleefd".

Geen opmerkingen: