dinsdag 22 november 2011

Het langste huwelijksaanzoek ooit

Gevoelige dames wezen gewaarschuwd voor deze super romantische beelden! Een Canadese piloot van 26 ontroerde niet alleen zijn toekomstige, maar inmiddels ook een aanzienlijk deel van de wereld met zijn originele huwelijksaanzoek. De man - aka YouTube-gebruiker daviator358 - deed er liefst zes jaar over en vloog er zowat de hele wereld voor rond.

"We always knew" (we wisten het altijd al) zouden de twee verliefde twintigers spellen met letters die ze verspreid over de hele aardbol zouden vastleggen op foto's. Zes jaar lang reisden de Canadese piloot en zijn vriendin daarom de wereld rond en namen ze foto's bij bekende monumenten met daarop zichzelf en één bepaalde letter uit 'We always knew'.

Daviator 358 postte de montage van zijn exploot op YouTube, met de vermelding: "We wilden aantonen dat als we ooit met elkaar zouden trouwen, we het altijd al geweten hadden".

Maar wat het liefje níet wist, is dat de piloot bij de laatste stop in hun thuisstad Montréal nog een ander plannetje had. Hij had vrienden opgetrommeld om bij de letter W de volzin: "Will you marry me" te vervolledigen, middels een spandoek achter het koppel, met fantastisch uitzicht over Montréal.

Toen de 26-jarige kerel de foto aan zijn vriendin liet zien, toverde hij prompt een verlovingsring uit zijn zak en vroeg hij haar dus ten huwelijk. Bingo! Want door haar geween door zou je inderdaad een 'ja' moeten ontwaren. Veel romantischer kan het niet worden.


Geen opmerkingen: