woensdag 16 november 2011

Kerstdecoratie

Dieven heb je in verschillende gradaties, maar mocht u een keer last hebben van inbrekers, dan kunt u het beste iemand als de Amerikaan Terry Trent treffen. De 44-jarige man brak in in een huis in Ohio en hing kerstdecoraties op.

Trent was niet helemaal helder, want hij was stoned op badzout. Naast de kerstversieringen had hij het huis ook wat gezelliger gemaakt door een paar kaarsjes aan te steken. Daarna had hij zich lekker lui op de bank genesteld en de televisie aangezet.

De inbreker werd betrapt door de 11-jarige zoon van de bewoners. Die belde zijn moeder die bij de buren verbleef, die op haar beurt in paniek de politie belden. De paniek was niet nodig, want Trent bleek zijn best te doen om zo beleefd mogelijk te zijn tegen het kind. “Sorry, ik wilde je niet laten schrikken, ik zal mijn spullen pakken en gaan”, zei hij tegen de zoon toen hij werd betrapt.

De politie heeft de aardige inbreker toch opgepakt en vastgezet, zo meldt WHIO TV. Volgens de autoriteiten heeft Trent een geschiedenis van drugsgebruik en kan hij nu voor het eerst inbraak toevoegen aan zijn criminele cv.

Geen opmerkingen: