maandag 7 november 2011

Pak mijn brievenbus op

Een blondine had een opmerkelijk verzoek in petto voor de politie. De Amerikaanse smeekte de agenten om haar brievenbus te arresteren. Toen de agenten arriveerden, troffen ze de vrouw hoog aan in een boom.

Dat kan al eens gebeuren als je aan de drugs zit. Vraag het maar aan de agenten van Wellington in Florida en Sheila Lederer. De 32-jarige blondine belde de politie met de melding dat er iets bewoog in haar struikgewas. Toen de patrouille arriveerde, zat Lederer in een boom te roepen: 'haal me hieruit, haal me hieruit!" Toen de agenten haar duidelijk maakten dat een boom niet praten kon, vroeg ze om haar brievenbus te arresteren waarop ze uit de boom kroop en naar het struikgewas liep. Ze moest en zou in de struiken kruipen want er zat een spion in het groen.

De agenten vonden het welletjes en Lederer biechtte op dat ze aan het spul gezeten had waarop ze om een huiszoeking verzochten. Lederer zei dat er niemand in huis was en ze hun gang mochten gaan. De agenten troffen een kind van vijftien en een peuter aan in bed. De jongen verklaarde dat Lederer "een drugprobleem had" en ze hem al de ganse week bij de verkeerde voornaam noemde. De kinderen leefden er op een vuilnisbelt vol uitwerpselen, rot voedsel en ongedierte. De vrouw werd voor verzorging naar het ziekenhuis gebracht en daarna vrijgelaten op borgtocht. De kinderen werden geplaatst.

Geen opmerkingen: