woensdag 14 december 2011

Meisje (13) dreigt Kerstman te vermoorden

De Kerstman kan maar beter gehoor geven aan het verlanglijstje van Mekeeda Austin. Het 13-jarige meisje uit het Britse Brickhill dreigt namelijk de kindervriend te vermoorden als hij niet minstens twee van haar eisen inwilligt. Ook zijn rendieren zullen het met de dood moeten bekopen.

Het verwende meisje heeft nogal wat noten op de zang. Zo wil het tienermeisje onder andere een Laura Knitted 33 Jumper (een trui van 20 pond), een BlackBerry, geld en een zonnebril met Kerst. Ook staat een ontmoeting met Justin Bieber op haar verlanglijstje.

"Ik wil minstens twee dingen, of ik zal je uiteindelijk vermoorden", zo staat er bovenaan haar verlanglijstje. "Ook zal ik jacht maken op je rendieren, hen klaarmaken en tijdens de Kerst aan daklozen geven."

Het meisje wilde de brief net op de post gooien, toen haar moeder deze uit haar tas viste. Moeder Tracey is echter niet boos op haar dochter. Sterker nog, zij zet de eisen van haar dochter kracht bij. "Je wilt geen ruzie met Mekeeda", zo verklaart de 40-jarige vrouw.

Geen opmerkingen: