maandag 30 januari 2012

Mijn piemel en tepels staan stijf : Hulk Hogan over keerzijde van zijn rugtherapie

Wat zou u verkiezen? Haast constant met een halve erectie en stijve tepels rondlopen, zonder erotische prikkeling of frisse bries, of hele dagen krom lopen van de rugpijn? Worstelkampioen Hulk Hogan (58) liet een elektronische pijnstiller in zijn rug implanteren die hij met een afstandsbediening kan regelen. Wanneer hij het ding op de hoogste stand zet, ervaart hij de daarnet beschreven neveneffecten.

Hogan werd al acht keer aan zijn rug geopereerd. Het implantaat, dat met een batterijtje werkt, was zijn ultieme toevlucht om de aanhoudende rugpijn te verlichten.

Elektrische stoten
"Dat apparaatje werkt met elektrische stoten. Als de pijn in mijn rug zo erg wordt dat ik er hoofdpijn van krijg, zorgt de elektrische stroom ervoor dat de pijngolven onderbroken worden. Het is geen medicijn, het werkt puur op elektriciteit. Ik bedien het met een afstandsbediening waarop ik ook de sterkte van de stroom kan regelen. Als ik het heel hoog zet, worden mijn tepels stijf en gaat mijn piemel in het gelid staan. Man, dat ding werkt beter dan Viagra", verklaart snormans.

Bijna bassist bij Metallica
Hulk, echte naam Terry Bollea, worstelt nog altijd hoewel de problemen met zijn rug hem doen beseffen dat hij beter al lang geleden was gestopt. Momenteel is hij in Engeland voor de TNA Maximum Impact Tour.

Het heeft overigens slechts een snorhaar gescheeld of Hulk was rockster geworden. Hij was in de jaren zeventig bevriend met Metallica-drummer Lars Ulrich. Die was toen op zoek naar een bassist en nodigde Hulk uit om eens te komen repeteren met het prille Metallica. Hij bleek echter zo beroerd op de bas dat hij nooit meer werd gevraagd terug te komen. In 1976 begon hij dan maar te worstelen.

Geen opmerkingen: