woensdag 18 januari 2012

Video van Chinese toeristen toont geest van prinses Diana

In een kerk in de Schotse stad Glasgow hebben Chinese toeristen een video gemaakt waarin de geest van prinses Diana te zien zou zijn. Onderzoekers van paranormale verschijnselen bestuderen de video grondig en nemen het spookachtige beeld in het glas in lood zeer serieus. Dat melden Britse media.

Toen de Chinese toeristen aan het filmen waren in de kerk, hadden ze niets in de gaten. Ze deden de opmerkelijke ontdekking pas na hun vakantie en stuurden de beelden naar Michael Cohen, die zich al jaren bezighoudt met paranormale verschijnselen.

Volgens Cohen gaat het om een van de "duidelijkste" paranormale beelden die hij al in handen kreeg. "Ik ben de film, samen met andere wetenschappers, aan het bestuderen. Het kan zijn dat het een optische illusie is, maar het kan ook echt een spook zijn, misschien zelfs prinses Diana."

"Spoken verschijnen soms in plaatsen die een verband hebben met hun leven en familie. We willen meestal niets met de doden te maken hebben, maar de geesten moeten misschien nog onafgemaakte zaken met ons afhandelen", aldus Cohen. Prinses Diana kwam in augustus 1997 op haar 36ste om het leven bij een auto-ongeluk in een tunnel in Parijs.

Geen opmerkingen: