woensdag 16 mei 2012

journaliste komt net iets te vroeg in beeld

Boodschap aan Birgit Van Mol en co: let er op dat alles op de juiste plaats zit als de camera's draaien, anders dreigt een gênant moment zoals in dit filmpje. Pineut van dienst is deze maal Sara Eisen, een journaliste van de Amerikaanse zakenzender Bloomberg.
Onderwerp: het plan van Facebook om de aandelen duurder te kunnen slijten dan eerst was aangekondigd. De presentator schakelt eerst over naar beursspecialiste Sheila Dharmarajan, maar door een technisch defect is ze amper hoorbaar.
Om haar gezicht te redden, schakelt de cameraman maar snel over naar Eisen. Helaas bevond de knappe blondine zich in nog een veel pijnlijkere situatie: zij zat nog volop aan haar jurk te prutsen toen ze in beeld kwam.
Haar reactie mocht er echter wezen. Vliegensvlug bedekt ze haar bovenbenen en verontschuldigt ze zich voor het technische ongemak. Waarna ze even professioneel overschakelt naar het volgende stuk over het Spaanse bankensysteem.
O ja, als u zich zou afvragen wat dat zwarte ding tussen haar benen moet voorstellen: de optie 'reusachtige dildo' mag u alvast zeker van uw lijstje schrappen.

Geen opmerkingen: