zondag 13 mei 2012

Surveillante Franse school ontslagen na pikante rol als cougar in videoclip

Véronique Bonazzola (50) is haar job als surveillante aan het college Notre-Dame-de-la-Tramontane van Juan-les-Pins aan de Franse Azurenkust kwijt. De rondborstige vrouw had een pikante rol vertolkt in de videoclip van 'Fontaine de jouvence' van de Franse rapper Novia. Die overgoot de wulpse surveillante in een jacuzzi met champagne en haar aangebrande rol van 'cougar' strookte volgens de directie niet met de morele regels van het college. Bonazzola gaat klacht indienen tegen haar ontslag. Het nieuws kwam extra hard aan omdat ze 2011 te horen kreeg dat ze borstkanker had.
Bonazzola speelt in de videoclip de rol van een cougar (een verleidster op middelbare leeftijd zeg maar). Ze paradeert daarin in een sexy bikini. De videoclip, doorspekt met schunnige taal, werd begin februari op het internet geplaatst. Al snel herkenden enkele leerlingen hun surveillante en de bal ging aan het rollen.
Niet versleten op 50ste Tijdens een schoolvakantie ontving Bonazzola haar ontslagbrief. Gisteren bevestigde ze dat ze klacht zal indienen tegen haar ontslag. De amateurtoneelspeelster wilde het fenomeen van de cougars op een lachwekkende manier belichten en tonen dat een vrouw op haar vijftigste niet versleten is. Ze kan het maar niet vatten dat de school waar ze al 20 jaar werkt, haar nu buitengooit. Ze is er helemaal kapot van, zeker omdat ze vorig jaar te horen kreeg dat ze borstkanker heeft.

Geen opmerkingen: