dinsdag 22 mei 2012

t-shirt van topless Queen Elizabeth

In het Verenigd Koninkrijk is een rel ontstaan nadat een ondernemende zelfstandige t-shirts op de markt heeft gebracht met de beeltenis van koningin Elizabeth II. Het gekroonde hoofd werd evenwel gemonteerd op een sexy vrouwentorso. Op deze wijze wil Dave Zatchij van het bedrijf Shot Dead in the Head zijn graantje meepikken van de heisa rond het zestigjarige ambtsjubileum van de koningin.
Schandalig Het hoeft geen betoog dat deze t-shirts bij de liefhebbers van het koningshuis in het verkeerde keelgat is geschoten. "Dit is gewoon schandalig", aldus Margaret Tyler (68), notoir verzamelaarster van koninklijke memorabilia. "Dit wansmakelijk t-shirt is al even smakeloos als de hoes van 'God Save the Queen' van de 'Sex Pistols' destijds", meent de in haar wiek geschoten dame.
Lol trappen Zaakvoerder Dave Zatchij relativeert de dingen. "Als bedrijf willen we zo nu en dan de mensen wat choqueren. Ik werd geĆÆnspireerd door het woord 'jubilee', wat lijkt op 'jubblies', wat op zijn beurt dan weer slang is voor 'tieten'. We hebben niemand voor het hoofd willen stoten, gewoon wat lol trappen"

Geen opmerkingen: