donderdag 21 juni 2012

Zeldzame paddenstoel blijkt rubberen seksspeeltje

Een nieuwsitem in het tv-journaal van een Chinese lokale zender heeft nogal wat hilariteit veroorzaakt. Aanleiding van de reportage was een zeldzame paddenstoel die een boer uit Xi'an had gevonden terwijl hij een waterput aan het graven was. Het ding bleek echter alles behalve een paddenstoel.
Boer He werd geïnterviewd door een vrouwelijke reporter. De landbouwer toonde trots de 19 centimeter lange magische fungus die hij bij zijn werkzaamheden had ontdekt.
Botanische expert De met verbazing geslagen journaliste nam de wonderbaarlijke plant in de handen en toonde hem voor de camera. Zij beloofde dat ze het ding zou laten onderzoeken door een botanische expert. Die zou wellicht uitsluitsel kunnen brengen over de merkwaardige vondst.
Kunstvagina, annex anale holte Intussen liepen op de redactie van het tv-nieuws tal van telefoontjes binnen van kijkers die het object hadden geïdentificeerd. Hun lach nauwelijks bedwingend, legden zij uit dat het een instrument is dat ingeschakeld wordt als hulpmiddel bij zelfbevrediging. Het ging meer bepaald om een rubberen kunstvagina, annex anale holte.
Het tv-station publiceerde maandag een verontschuldiging op zijn website. Benieuwd welke opdrachten de reporter in de toekomst toevertrouwd krijgt.

Geen opmerkingen: