maandag 2 juli 2012

Urinetest formeel: Zweedse man (65) is zwanger

en 65-jarige Zweed was niet weinig verrast toen hij van zijn dokter vernam dat hij zwanger was. "De urinetest is formeel", kreeg Eloffson te horen. "Maar we zullen voor alle zekerheid een nieuwe test afnemen", aldus de arts.
"Ik heb wel een redelijk dikke buik, maar ik was er zeker van dat ik niet zwanger ben", reageerde de man. "Blijkbaar was mijn urinestaal in contact gekomen met een bacterie die uitsluitend bij zwangere vrouwen voorkomt", verklaart Elofsson de reden van zijn ongewenste zwangerschap.
Foutje van Heilige Geest "We moesten er allemaal eens hartig om lachen, maar ik was er toch niet helemaal gerust in. Ik vreesde al dat de Heilige Geest zich wel eens vergist zou kunnen hebben", vervolgt Eloffson. "Gelukkig heeft de tweede test inmiddels uitgewezen dat ik niet in verwachting ben".
Vroege vogel En hoewel Eloffson niet zelf zal bevallen, neemt zijn familie binnenkort uitbreiding. "In augustus word ik grootvader en in oktober zelfs overgrootvader", zegt de man niet zonder trots. "Dat ik op m'n 65ste al overgrootvader word, heb ik te danken aan het feit dat ik er zelf vroeg aan begonnen ben".

Geen opmerkingen: