vrijdag 23 november 2012

De perfecte vrouw bestaat niet

Jammer dames, maar niemand van jullie is volmaakt. Een onderzoek onder maar liefst tweeduizend mannen heeft aangetoond dat de perfecte vrouw nog moet worden geboren.
Het leek een scheerapparatenfabriek wel eens leuk een studie te doen naar het bestaan van de ideale vrouw. Hiervoor werden tweeduizend kerels doorgezaagd over hun wederhelft.
De uitkomst van het onderzoek klinkt als een open deur: de perfecte vrouw bestaat niet. Geen enkele man gaf aan dat zijn levenspartner volmaakt was. Niet allemaal janken nu dames, want mannen vinden dat helemaal niet erg. Vier op de vijf heeft zelfs aangegeven dat ze de gebreken van hun vrouw met liefde accepteren.
De meeste ondervraagden hebben ingevuld dat ze hun partner slechts voor 67 procent perfect vinden. Ze houden echter van hun onvolkomenheden, waaronder een slecht humeur, het haten van sport en hun obsessie voor schoonmaken. Zelfs het onophoudelijk zeuren over kleine dingen, het gezeik op het rijgedrag van manlief en het volgen van soapseries worden voor lief genomen.
Andere grote schoonheidsfoutjes zijn het treuzelen bij het klaarmaken en het feit dat vrouwen altijd het laatste woord moeten hebben. Enkele stoere mannen vulden zelfs in dat hun vrouw wat vaker haar oksels mag scheren. Desondanks houden wij van jullie, dames! Bijna de helft van de ondervraagden heeft namelijk aangegeven dat hun huidige partner de ware is.

Geen opmerkingen: