donderdag 3 januari 2013

Schattig: baby grijpt al vanuit baarmoeder naar vinger

Nevaeh doet nu al een gooi naar schattigste foto van 2013. Het dochtertje was nog niet eens uit de baarmoeder toen ze al richting vingers van de dokter greep. De trotse ouders plaatsten het opvallende plaatje op Facebook, maar intussen doet het moment druk de ronde op het hele internet.
Alicia Atkins uit Glendale (Arizona) beviel al op 9 oktober via een keizersnede. Haar echtgenoot Randy stond op de eerste rij om het speciale moment vast te leggen. "De dokter maakte me er plots attent op dat ze zijn vinger viseerde. Ik rende ernaartoe en maakte vol ontzag deze wonderbaarlijke foto."
Op 26 december deelde fotografe Alicia het kiekje met haar familie en vrienden op haar Facebookpagina. "Dit was tien weken geleden, toen mijn water brak en ik een keizersnede had. Echt ongelooflijk, iets om voor eeuwig te koesteren", schreef ze erbij.
Tot haar verbazing regende het positieve reacties. "We dachten dat mensen het wansmakelijk zouden vinden", aldus nog Alicia. O ja: Nevaeh -Heaven achterstevoren gespeld- stelt het geweldig.

Geen opmerkingen: