woensdag 22 mei 2013

Vrouw ontwaakt zonder vagina

Chipo Sibanda deed onlangs een bizarre ontdekking. Terwijl de Zimbabwaanse haar ochtendurine wilde lozen, ontdekte ze dat ze geen opening meer tussen haar benen had. Dit bizarre feit meldt de gezaghebbende nieuwssite The Zimdiaspora.
De 29-jarige dame uit Bulawayo wilde op 29 april zoals iedere ochtend de aardappels afgieten. Maar hoe ze ook probeerde, er kwam niets uit. Toen ze het zaakje eens goed ging bekijken, ontdekte ze dat haar complete punani was verdwenen.
Wat blijkt nu: Sibanda blijkt erop te geilen om met getrouwde mannen naar bed te gaan. Een feit dat door de dame in kwestie is bekend. Volgens bronnen zou een bedrogen vrouw Mai Tawanda haar al eens te hebben gewaarschuwd van haar man af te blijven.
Sibanda herinnerde zich de waarschuwing en toog naar Mai Tawanda. Ze smeekte de vrouw om haar doos terug te toveren. Tawanda peinsde er niet over en ze sloeg op de vaginaloze vrouw in. Na een drie uur durend gevecht werd Sibanda bevrijd door Tawanda's zus en ging direct naar de plee. Daar ontdekte ze tot haar blijdschap dat haar onderste lippen waren teruggekeerd.
De mannenverslindster is dolblij en zegt haar les wel te hebben geleerd. "Ik wil graag mijn spijt betuigen aan alle bedrogen vrouwen", vertelt ze. "Het is nooit mijn bedoeling geweest hun huwelijken kapot te maken."

Geen opmerkingen: