zondag 8 januari 2012

Beezow Doo-Doo Zopittybop-Bop-Bop

Gekke namen, het hoort bij deze tijd zeker? Soms zijn ze ongewild, maar sommigen laten een gewone naam, Jeffrey Wilschke bijvoorbeeld, veranderen naar een wel zeer vreemde naam. De politie van Madison in de Amerikaanse staat Wisconsin keek dan ook vreemd op toen het Beezow Doo-Doo Zopittybop-Bop-Bop arresteerde. Dat meldt de Amerikaanse nieuwswebsite The Huffington Post.

De politie van Madison hield donderdag een man tegen na klachten van buurtbewoners wegens openbare dronkenschap. Hij bleek ook in het bezit te zijn van cannabis, en hij had een wapen op zak. Hij was ook nog eens onder probatievoorwaarden vrijgelaten uit de gevangenis. Niet zo'n speciaal verhaal tot nu toe, denkt u dan. Dat dacht de politie ook, tot ze zijn naam vroegen: Beezow Doo-Doo Zopittybop-Bop-Bop.

Uiteraard geloofde de politie er niets van, maar vol ongeloof moesten ze die naam toch opschrijven. Zopittybop-Bop-Bop was dertig jaar geleden geboren als Jeffrey Drew Wilschke, maar besloot in oktober 2011 zijn naam officieel te laten veranderen.

Op weg naar de gevangenis tierde hij nog tegen de politie dat hij het hen betaald ging zetten.

Geen opmerkingen: