zondag 15 juli 2012

Amerikaanse bedelt op straat voor borstvergroting

Chrissy Lance is niet meteen de alledaagse bedelaarster. De Amerikaanse doet haar ding wel aan verkeerslichten waar veel auto's stoppen, meer bepaald in Akron in Ohio, maar vraagt niet naar geld om aan noodzakelijke levensbehoeften te voldoen. Chrissy hoopt wel voldoende geld in te zamelen om een borstvergroting te laten uitvoeren.
4.000 euro heeft ze nodig, en daarvoor pakt ze uit met een pancarte met daarop "Not homeless. Need boobs." - Niet dakloos. Borsten nodig. De goedgemutste en ranke -zij het weinig voluptueuze- brunette zegt dat ze haar inspiratie haalde bij andere bedelaars en zorgde ervoor dat ze bij de stad de juiste vergunning te pakken kreeg. "Ik zie hier elke dag mensen bedelen om geld, dus waarom niet voor borsten?", aldus de 37-jarige Lance. "Ik vind het wel origineel. Nog nooit heb ik iemand dit zien doen."
Chrissy is een alleenstaande moeder die nog studeert. Haar rekeningen betaalt ze dankzij een job in de horeca, maar die volstaat niet om ook een borstoperatie te ondergaan. Die zou volgens Chrissy belangrijk zijn om haar zelfvertrouwen op te veizelen. Maar waar Chrissy voorlopig de fluiters wel op de hand krijgt, blijft de collectebus eerder leeg. Voorlopig bedelde ze slechts 70 euro bij elkaar. Maar Chrissy geeft niet op. Ze wil doorgaan tot ze haar doel bereikt heeft. "Iedereen die me kent, weet dat ik een wild type ben", besluit ze.

Geen opmerkingen: