vrijdag 14 oktober 2011

Amerikaan dacht in de 'gratis bier hemel' te zijn

In Buffalo Grove, in de Amerikaanse staat Illinois, kreeg de politie een rare melding binnen. Een man had namelijk van een geparkeerde biertruck zijn persoonlijke tapinstallatie gemaakt. Aan de agenten beweerde de man in de 'gratis bier hemel' te zijn. Dat meldt de Amerikaanse nieuwswebsite The Huffington Post.
 
De 46-jarige man uit een voorstad van Chicago kwam toevallig voorbij de truck, toen hij zag dat er zonder problemen bier uit de truck getapt kon worden. Hij greep meteen een kan en begon te zwelgen. Hij stopte pas met drinken nadat een lid van de Duitse vereniging 'Schwaben Verein', van wie de truck was, de politie had gebeld.

Gestorven
De man was volgens de agenten "extreem dronken". Hij beweerde niet te weten iets verkeerd te doen. Hij dacht namelijk dat hij "gestorven was en zich in de hemel bevond", waar hij "de gratis bier truck" had gevonden. De politie bracht de man dan maar naar het ziekenhuis en gaf geen gevolg aan het incident.

Dat de woorden Duitsland, bier en hemel wel vaker in dezelfde zin kunnen gebruikt worden, vat onderstaande foto van op het Oktoberfest trouwens goed samen.

Geen opmerkingen: