dinsdag 4 oktober 2011

Gebroken penissen in Jamaica door dansrage 'daggering'

Artsen in Jamaica maken zich zorgen over het toenemend aantal patiënten met gebroken penissen. Ze schrijven de kwalijke trend toe aan de nieuwe dansrage 'daggering'. Daarbij neemt de mannelijke danspartner de vrouw 'op zijn hondjes' en stoot hard tegen haar al dan niet van stootbalken voorziene achterkant. Andere dansmoves doorbladeren zowat de hele Kama Sutra. Dat beuken eindigt al eens in gebroken penissen, een bijzonder pijnlijke situatie.
 
Bij hardcore daggering lopen mannen met een erectie rond en proberen ze vrouwen met hun lid te porren. Die gesimuleerde seks mag dan vulgair lijken, schadelijk is het zelden.

Beuken op schaambeen of onderrug
Het wordt doorgaans pas penibel wanneer de aldus al aardig bronstig geworden man zijn dansmoves in de slaapkamer bovenhaalt en zijn partner met zijn stijve lid ritmisch telijfgaat en beukt op haar schaambeen of onderrug.

Misvormingen en impotentie
Dokters krijgen steeds meer mannen met 'zwellingen' in de wachtkamer. Bij een penisbreuk is naar verluidt eerst een knak te horen, die wordt gevolgd door extreme pijnen, zwellingen en bloed in de urine. Als niet snel een dokter wordt opgezocht, kan het leiden tot een voorgoed misvormde penis en impotentie. Wij houden het dit weekend toch maar op lekker oldskool schuren.

Geen opmerkingen: