zaterdag 12 november 2011

Man zit zonder wc-papier

Danig over zijn toeren omdat het toiletpapier op was in zijn kamer, heeft een man voor ruim tweeduizend dollar schade aangericht in een hotel in Charlotte, North Carolina. Dat meldt CBS.

Het incident gebeurde maandagochtend in de Charlottetown Manor. Volgens het politierapport was de man danig in zijn wiek geschoten omdat er geen toiletpapier meer voorhanden was in zijn hotelkamer. De kerel stormde zijn kamer uit, rende de trap op en stoof een vrije kamer binnen waar verbouwingen aan de gang waren.

Pot nog niet geïnstalleerd
Daar deed hij zijn gevoeg op het toilet en spoelde door. De pot was evenwel nog niet degelijk geïnstalleerd, waarop de kamer in een mum van tijd onder water stond. Gevolg: het vasttapijt naar de haaien en schade door het water dat door de vloer naar de onderliggende kamer was gesijpeld.

Nog was de woede van de onverlaat niet bekoeld. In de badkamer vernielde hij de haardroger en verscheidene lichtarmaturen. Terug in zijn kamer, sloeg hij nog een aantal dingen aan diggelen.

De schade bedraagt in totaal 2.090 dollar. De woesteling zal zich voor de rechter moeten verantwoorden wegens vandalisme.

Geen opmerkingen: