zaterdag 24 december 2011

Politiebaas wenst iedereen 'zalige seks' in kerstmail

Het hoofd van politie van de Portugese stad Coimbra is geschorst nadat hij een aangebrande kerstmail verstuurde naar al de 15.000 adressen in het officiƫle mailbestand van de stad. In de kerstboodschap - een power point waarin tal van schaarsgeklede dames figureerden - wenst Euclides Santos iedereen een goede portie zalige seks. Dat meldt het persagentschap Reuters.

"Genoeg holle, niet-gemeende en overbodige woorden", schrijft de politiechef in zijn boodschap. "Ik wens jullie uit de grond van mijn hart onvergetelijke en zalige seks, een gelukkig leven, hard werk en een goed loon".

Hoofdcommissaris Santos moet zich nog bedacht hebben, want hij probeerde nog te verhinderen dat de mail naar de 15.000 bestemmelingen zou verstuurd worden. Vergeefse moeite, echter. Met zijn schorsing tot gevolg.

Goede naam besmeurd
Burgemeester Joao Barbosa de Melo tilt zwaar aan het voorval. Hij sluit niet uit dat de politiebaas ontslagen wordt vermits de omstreden boodschap werd verstuurd tijdens de kantooruren en vanuit de computer van het werk. Het stadsbestuur is van mening dat de goede naam van Coimbra is besmeurd. Er werd alvast een tuchtprocedure ingezet tegen de korpschef.

Geen opmerkingen: