donderdag 11 juli 2013

Nederland neukt 9,6 keer per maand

Wij Nederlanders doen het goed in bed! Gemiddeld wordt er 9,6 keer per maand gedamd. Daarmee doen we het bijna één keer per maand vaker dan de Duitsers.
Een paar Franse geografen hebben de neukfrequentie van Europa naast elkaar gelegd. De resultaten zijn gepubliceerd in de eerste seksatlas ter wereld.
Hoewel we volgens Rutte één Europa zijn dat blindelings de Belgische leider volgt, zijn er grote verschillen. Zo zijn de Grieken het actiefst in bed. Zij hebben dan ook alle tijd van de wereld (betaald van onze blastingcenten), en doen het dan ook maar liefst elf keer per maand.
De Zweedse dames, de mooiste vrouwen ter wereld, worden het minst vaak snoeihard genomen. Slechts 7,7 keer per maand worden zij aan een liefdeslans geregen. Nederlanders zijn met 9,6 keer middenmoters, terwijl de Belgen het met 8,8 keer per maand een stuk vaker droogstaan.
Fransen liggen tienmaal per maand te ketsen, de Britten hoeven met 9,8 keer niet voor hen onder te doen. En de Duitsers: tsja, die moeten met 8,7 keer per maand genoegen nemen.
Wereldwijd wordt er jaarlijks 103 keer gerampetampt. En dat is iets minder dan twee keer per week. De Wereldatlas van de seksualiteit is geschreven door Nadine Cattan. Zij is directrice van het Franse onderzoeksinsitituut CNRS. Dit met medewerking van Stéphanie Leroy, verbonden aan de Universiteit Paris Est-Créteil.

Geen opmerkingen: