maandag 24 oktober 2011

Franse minister nodigt 13.000 fans uit in bed

Sociale media en excellenties, het is niet altijd een geslaagde combinatie maar soms wel een grappige. Zo nodigde de Franse minister van Industrie, Eric Besson per ongeluk zijn 13.000 volgers op twitter uit in bed.

De uitnodiging was (waarschijnlijk) voor zijn vrouw bedoeld maar de minister stuurde de boodschap naar iedereen. 'Ben moe, als ik thuiskom ga ik naar bed. Met jou?'. Zo wou Besson dus zijn vrouw verleiden tot vuurwerk tussen de lakens. Pas na tien minuten had de Fransman door dat hij zijn bericht met al zijn volgers gedeeld had. Hij wiste zijn fliterige tweet maar het kwaad was geschied. De commentaren spraken voor zich. 'Besson doet beter dan Strauss-Kahn. Hij nodigt er meteen 13.000 uit in bed', was een van de vele 'retweets' referend aan het 'seksschandaal' van Dominique Strauss-Kahn.

De boodschap van Besson was vermoedelijk bedoeld voor zijn vrouw Yasmine Tordjman. Hoewel dat niet zeker was als we zijn ex mogen geloven. Volgens Sylvie Brunel heeft Besson vaak last van hevige testosteronopstoten. In een boek portreteert ze de minister als een onverbeterlijke rokkenjager met een legertje minnaressen. De 53-jarige minister stapte in september vorig jaar in het huwelijksbootje met de 24-jarige Tordjmam, een knappe studente uit Tunesiƫ.

Besson kon lachen om zijn faux pas op twitter. Hij postte nog het volgende bericht 'LOL en excuses' op de twittersite. Hij beloofde ook om voortaan zijn tweets na te lezen voor ze te posten.

Geen opmerkingen: