woensdag 30 november 2011

Aap ontbloot boezem toerist

Een grappig moment met een grijpgrage aap op het eiland Bali heeft van een Taiwanese toerist een wereldwijde bekendheid gemaakt. Charmian Chen, een studente en model, bezocht tijdens haar vakantie een tropische tuin in Ubud toen een opdringerige makaak haar topje naar beneden trok en zo de boezem van de 22-jarige schoonheid ontblootte. Een internethype was geboren.

Maïskorrel
Charmian Chen had wellicht nooit kunnen vermoeden dat enkele guitige aapjes haar beroemd zouden maken. De studente voederde maïs aan de dieren toen er een korrel in haar topje viel. De makaken hadden dit gezien en wilde ook dat stukje maïs in handen krijgen. Eén aap trok dan maar het topje van de toerist naar beneden om te grijpen naar wat hem toekwam. Het Taiwanese model kon niet anders dan haar handen voor haar borsten houden om zo te redden wat er nog te redden viel. Maar het kwaad was geschied. Het gênante moment was op de gevoelige plaat vastgelegd en zou al snel een eigen leven gaan leiden.

De foto's, die in september op Bali genomen werden, zijn nu aan een veroveringtocht op het internet begonnen. Charmian Chen ging over de tong in vele Britse en Amerikaanse blogs en moest al in tal van tv-shows opdraven.

Fruit
Volgens de dame in kwestie worden de apen in Ubud aangetrokken door de bikini's die bezoekers onder hun kledij dragen. "De apen denken wellicht dat de heftig gekleurde bovenstukjes fruit vertegenwoordigen", aldus de studente. En zo sta je in het geval van Charmian Chen in geen tijd met de borsten bloot natuurlijk.

Geen opmerkingen: