dinsdag 9 april 2013

Naar grote borsten kijken is goed voor de gezondheid

Elke dag tien minuten naar grote borsten kijken, doet je langer leven. Dat blijkt uit een studie van Duitse wetenschappers.
Het onderzoek, dat gepubliceerd werd in de New England Journal of Medicine, wijst uit dat staren naar een weelderige boezem beter voor je gezondheid is dan een bezoekje aan de gym. "Elke dag tien minuutjes je ogen de kost geven aan de rondingen van goed geschapen dames, staat gelijk aan dertig minuten aerobics", aldus dokter Karen Weatherby, mede-auteur van de studie en een experte op het vlak van veroudering.
Vijf jaar De studie is de neerslag van een vijf jaar durend onderzoek. De mannen, die verzocht werden elke dag naar grote borsten te staren, bleken een lagere bloeddruk te hebben, hun polsslag daalde en ze liepen minder risico op hart- en vaatziekten.
D-cup of meer "Seksuele opwinding doet het hart sneller pompen en verbetert de bloedsomloop", verklaart dokter Wheaterby. "Naar dikke borsten kijken, maakt mannen zonder twijfel gezonder". Voor mannen, ouder dan 40, kan de dokter maar één ding aanbevelen: kijk elke dag minstens tien minuten naar het balkon van vrouwen met een D-cup of meer.

Geen opmerkingen: